Τρόποι πληρωμής

 • Πιστωτικές κάρτες & Χρεωστικές κάρτες

  Δεκτές γίνονται οι κάρτες*:

      Visa και MasterCard πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών
      Visa χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών
      Maestro χρεωστικές κάρτες
      Visa και MasterCard προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών

  *Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων

  Για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών, η Καραγεωργίου Α.Β.Ε.Ε. συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και την υπηρεσία Winbank-Paycenter. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με την Τράπεζα Πειραιώς (με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης/redirect) και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας δεν γνωστοποιούνται στην Καραγεωργίου Α.Β.Ε.Ε.. και για αυτό πρέπει να τα καταχωρήσετε εκ νέου για κάθε νέα συναλλαγή. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης.

  Ο web server που φιλοξενεί την υπηρεσία eCommerce – Redirect λειτουργεί με 128 bit encryption SSL (Secure Socket Layer). Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ client (web browser του χρήστη) και server (Winbank PayCenter) είναι κρυπτογραφημένες και δε μπορούν να υποκλαπούν. Προκειμένου ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώσει την αγορά του, οδηγείται στο secure site του Winbank PayCenter, όπου και πληκτρολογεί το στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.

 

 • PayPal

  Η Paypal έχει αναλάβει τη διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν πραγματοποιεί αυτόματη χρέωση του ποσού της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας, πραγματοποιείται και η χρέωση.

  Τα στοιχεία της κάρτας σας περνούν σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας. Η Paypal ως πιστοποιητικό ασφαλείας χρησιμοποιεί την τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128 bit. Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128 bit. Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL, θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και μετά θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα https://. Ο υπολογιστής σας μέσω κρυπτογράφησης SSL, στέλνει το αίτημά του στο server της τράπεζας. Ο server στέλνει πίσω στον υπολογιστή σας το πιστοποιητικό ασφαλείας, την επιβεβαίωση της επίσκεψής σας στη σωστή σελίδα και το δημόσιο κλειδί σας. Στη συνέχεια, ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το δημόσιο κλειδί ώστε να κρυπτογραφήσει απόρρητες πληροφορίες (π.χ. αριθμό κάρτας) και τις αποστέλλει στο server που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του κλειδί για να τις αποκρυπτογραφήσει.

  Αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω Paypal, μεταφέρεστε σε σελίδα του συγκεκριμένου οργανισμού, ο οποίος κάνει χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε. Το πρωτόκολλο αυτό κωδικοποιεί όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται στον κυβερνοχώρο, με δυνατότητα κωδικοποίησης 128 bit. Σε περίπτωση που δε θέλετε να στείλετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του internet, τότε μπορείτε να εισαγάγετε εναλλακτικά προπληρωμένη κάρτα ή να επιλέξετε μετρητά (αντικαταβολή).

 

 • Αντικαταβολή

  Επιλέγετε στη φόρμα παραγγελίας «Αντικαταβολή». Σε αυτή την περίπτωση εξοφλείτε το κόστος με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 

 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR3701104150000041547014104 (IBAN)
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR0501727090005709093229425 (IBAN)

          Όνομα Λογαριασμού: ΣΑΒΒΑΣ Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.